Aston Martin: Egyszerű oka van annak, hogy lemaradtunk - F1VILÁG.HU

Aston Martin: Egyszerű oka van annak, hogy lemaradtunk

Egész egyszerűen jobban fejlesztettek az ellenfelek, ennek köszönhető az, hogy az Aston Martin csapata nem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani az elmúlt időszakban – mondta a brit istálló csapatfőnöke, Mike Krack.

Miközben a szezon elején gyakorlatilag az Aston Martin volt a Red Bull legközelebbi ellenfele, a silverstone-i istállóra egyre inkább felzárkózott a többi csapat, a Ferrari, a Mercedes és a McLaren, Mike Krack legénysége pedig a legutóbbi három versenyhétvégén nem tudott jó eredményeket elérni.

A csapat utoljára Hollandiában állt dobogón Fernando Alonso révén, Olaszországban, Szingapúrban és Japánban pedig mindösszesen 6 pontot gyűjtött. Az Aston Martin jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán, előnye 49 pont a McLarennel szemben.

Mike Krack csapatfőnök szerint nyilvánvaló, miért nem teljesítettek jól az elmúlt időszakban: egész egyszerűen nem fejlesztettek elég jól.

„Nos, ezek fejlesztések. Látható, hogy egyes ellenfeleink nagy-nagy fejlődést tudtak elérni, és voltak, akik kevesebbet – ilyen egyszerű. Mi nem fejlesztettünk eléggé” – mondta a szakember.

„Azt gondolom, leginkább arról van szó, hogy a többiek betöltöttek a köztünk és a Red Bull közt lévő helyet, nem pedig arról, hogy jelentősen nőtt a lemaradásunk.”

„A szuzukai egyúttal egy olyan pálya, mely igazán különleges, szóval nem csupán egyetlen pályát kell nézni, hanem néhány verseny során kell megítélni azt, hogy hol is állunk. Szerettünk volna jobb teljesítményt látni, de javulni fogunk még, szóval meggyőződésem, hogy közelebb tudunk kerülni egy kicsit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!