Átpártolt a McLarenhez a Williams egyik fő szponzora

George Russell (GBR) Williams Racing FW42. Mexican Grand Prix, Saturday 26th October 2019. Mexico City, Mexico.
Fotó: Williams
Több évre szóló szerződést kötött a Williams csapatát hosszú ideig támogató Unileverrel a McLaren.

A vállalat még 2015-ben lépett szövetségre a Williamsszel, és a csapat és a Forma-1 révén pedig a Rexonát reklámozta szerte a világon. A felek szerződése viszont 2019 végén lejárt, amit nem is hosszabbítottak meg.

Az Unilever pedig átpártolt a McLarenhez: a felek az együttműködés keretében anyagtudományt és szenzortechnikát érintő projektekben dolgoznak majd együtt, és egy mérnöki akadémiát is létrehoznak.

Az Unilevernek közel 400 brandje van szerte a világon, köztük olyan márkák, mint a Dove, a Knorr, a Rexona, a Hellmann’s, a Magnum és az Axe.

A Williams rövid Twitter-üzenetben mondott köszönetet az Unilevernek, majd bejelentett egy új szponzort is: a brit istállót a Royal Bank of Canada (RBC) támogatja a 2020-as szezon során.

A vállalat büszke támogatója a fiatal sportolóknak, így értelemszerűen a Williamsnél idén bemutatkozó kanadai Nicholas Latifinek is, aki még 2014-ben lett a Team RBC nagykövete.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!