Az Adidas lehet a Red Bull kiscsapatának új névadó szponzora - F1VILÁG.HU

Az Adidas lehet a Red Bull kiscsapatának új névadó szponzora

Sajtójelentések szerint az Adidas lehet a Red Bull kiscsapatának névadó szponzora a 2024-es idénytől kezdődően. Azt már jó ideje tudni lehet, hogy az AlphaTauri nevet vált a következő szezonra, korábban azonban a Hugo Boss érkezéséről szóltak a hírek.

A faenzai istállónál gyökeres átalakulások zajlanak jelenleg is, a szezon végén távozik a csapatot irányító Franz Tost, helyét pedig a Ferrari korábbi sportigazgatója, Laurent Mekies veszi majd át, és vezetőként Peter Bayer is csatlakozott az együtteshez. A csapat 2024-től – természetesen a szabályok keretein belül – még szorosabbra fűzi majd együttműködését testvércsapatával, a Red Bull Racinggel, nemrég pedig bejelentették, jövőre is Yuki Tsunoda – Daniel Ricciardo kettőssel állnak rajthoz az F1-ben.

Azt is jó ideje tudni lehet már, hogy az AlphaTauri 2024-től új néven folytatja szereplését a Forma-1-ben, korábban pedig a Hugo Boss érkezéséről pletykáltak.

„Ők is érdekeltek az új projektben. De az új név sokkal nagyobb!” – mondta sejtelmesen a csapat vezérigazgatója, Peter Bayer.

A Blick című svájci lap szerint az Adidas érkezésére lehet számítani, így 2024-től a német sportszergyártó lehet a faenzai istálló névadó szponzora. Az Adidas egyelőre nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!