Az Alfa Romeo megszorongatná a McLarent a következő versenyeken

99 GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing C38, action during the 2019 Formula One World Championship, Grand Prix of Austria from June 27 to 31, in Spielberg, Austria - Photo Xavi Bonilla / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing
Az Alfa Romeo Forma-1-es csapatát irányító Fred Vasseur azt reméli, a következő versenyeken bevetésre kerülő fejlesztéseiknek köszönhetően a McLarent vehetik célba, és ők lehetnek a középmezőny legjobb csapata a folytatásban.

Néhány kiábrándító versenyt követően Franciaországban és Ausztriában csak a McLaren gyűrte le az Alfa Romeót, utóbbi versenyen mindkét versenyző pontszerző helyen ért célba.

„Azt gondolom, remek előrelépést tettünk az elmúlt két-három versenyen” – mondta Fred Vasseur csapatfőnök.

„Javítanunk kell egy kicsit a tempón, hogy harcolni tudjunk a McLarenekkel, ez lesz a következő cél. Ha megnézzük az elmúlt pár versenyt, előttünk voltak, de remek fejlesztések vannak érkezőben. Kétségkívül előre kell lépnünk, hogy harcolni tudjunk velük a futamokon.”

„Lesz egy csomagunk Silverstone-ban, és néhány egyéb fejlesztés Németországban és Magyarországon. Persze reálisan kell látnunk a helyzetet, mindenki pokolian nyomja, és nekik is lesznek újításaik.”

Vasseur elárulta, nagyon örülnek annak is, hogy Antonio Giovinazzi is megszerezte első pontját Ausztriában.

„Szüksége volt már rá, mert az elmúlt pár versenyhétvégén nagyon erős volt már a időmérőkön, hozta Kimi tempóját. Ugyanakkor viszont a versenyek egy kicsit nehezebben alakultak, szóval fontos volt számára a pontszerzés.”

„Legalább már nem fogják arról kérdegetni, mikor lesz meg az első pontja. A tempó megvolt, erős versenyt futott, és fontos lépés volt ez a saját idénye szempontjából.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS