Költségplafon-ügy

Az Alfa Romeo megszorongatná a McLarent a következő versenyeken

Az Alfa Romeo Forma-1-es csapatát irányító Fred Vasseur azt reméli, a következő versenyeken bevetésre kerülő fejlesztéseiknek köszönhetően a McLarent vehetik célba, és ők lehetnek a középmezőny legjobb csapata a folytatásban.

Néhány kiábrándító versenyt követően Franciaországban és Ausztriában csak a McLaren gyűrte le az Alfa Romeót, utóbbi versenyen mindkét versenyző pontszerző helyen ért célba.

„Azt gondolom, remek előrelépést tettünk az elmúlt két-három versenyen” – mondta Fred Vasseur csapatfőnök.

Hirdetés
 

„Javítanunk kell egy kicsit a tempón, hogy harcolni tudjunk a McLarenekkel, ez lesz a következő cél. Ha megnézzük az elmúlt pár versenyt, előttünk voltak, de remek fejlesztések vannak érkezőben. Kétségkívül előre kell lépnünk, hogy harcolni tudjunk velük a futamokon.”

„Lesz egy csomagunk Silverstone-ban, és néhány egyéb fejlesztés Németországban és Magyarországon. Persze reálisan kell látnunk a helyzetet, mindenki pokolian nyomja, és nekik is lesznek újításaik.”

Vasseur elárulta, nagyon örülnek annak is, hogy Antonio Giovinazzi is megszerezte első pontját Ausztriában.

„Szüksége volt már rá, mert az elmúlt pár versenyhétvégén nagyon erős volt már a időmérőkön, hozta Kimi tempóját. Ugyanakkor viszont a versenyek egy kicsit nehezebben alakultak, szóval fontos volt számára a pontszerzés.”

„Legalább már nem fogják arról kérdegetni, mikor lesz meg az első pontja. A tempó megvolt, erős versenyt futott, és fontos lépés volt ez a saját idénye szempontjából.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az Alfa Romeo megszorongatná a McLarent a következő versenyeken
Ekkor lesz az F1-es időmérő Japánban, ne maradj le!
Vettel második hazai versenyeként éli meg a Japán Nagydíjat
Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!