Friss hírek

Az Alpine a Mercedest vette célba, érkeznek a fejlesztések

Nagy reményekkel vág neki a jövő heti Brit Nagydíjnak az Alpine istállója, ami a csapat gyors munkájának köszönhetően a vártnál korábban elkészült egy jelentős fejlesztési csomaggal.

Esteban Ocon szerint nagy előrelépés várható az Alpine Forma-1-es istállójától a július eleji Brit Nagydíjon. A konstruktőri világbajnokság ötödik helyét elfoglaló csapata gőzerővel dolgozik az A522-es kódjelű konstrukció fejlesztésén, amelynek most érkező csomagjához a csapat minden tagja nagy reményeket fűz.

„A fejlesztéseinknek egy nagyobb csomagja érkezik, ami ígéretes. Szóval igen, reménykedünk. Számunkra keddtől nagy hét kezdődik Silverstone-ban. Sok munka vár ránk, és reméljük, hogy minden jól alakul, mert arra számítunk, hogy az autó rendben lesz” – fogalmazott Ocon.

Hirdetés
 

A francia pilóta szerint „nagyon ígéretes” az Alpine 2022-ben tapasztalt fejlődése, amit átlag felettinek írt le.

A csapat keményen dolgozik, így a tervezettnél korábban érkeznek a fejlesztések. Jó irányba haladunk. Az év elejétől kezdve gyorsabban fejlődtünk, mint sok másik istálló, ami elégedettséggel tölt el minket.”

Ennek ellenére Oconnak el kellett ismernie, hogy a középmezőny idei váratlan tagjával, a tavalyi konstruktőri világbajnok Mercedesszel még nem tudják felvenni a versenyt. A céljuk azonban az, hogy előbb-utóbb legyőzzék őket.

„Ma mindkettő megelőzött, szóval még messze vagyunk. De igen, a cél ez. Ők a következő célpont” – fogalmazott a múlt hétvégi Kanadai Nagydíj futamát követően.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!