Friss hírek

Az Aston Martin az igazi autóját mutatja meg ma délután

Nem kamuautót, hanem valódi betontorpedóját mutatja meg a nagyközönségnek ma délután az Aston Martin Forma-1-es csapata.

A silverstone-i gárda magyar idő szerint 15 órától prezentálja majd AMR22-es kódjelű versenyautóját a nagyközönségnek, a bemutatót pedig élőben közvetítjük itt, az F1Világon. A Red Bull tegnap mindenkit átvert autóbemutatójával, az online megtartott prezentáción ugyanis nem a valódi RB18-ast, hanem egy demóautót mutatott be 2022-es fényezésével ellátva. Az Aston Martin viszont a mai bemutatón igazi versenygépét prezentálja.

Sőt, a brit istálló már pénteken pályára is viszi új autóját Silverstone-ban. A bejáratás kétségkívül hasznos lesz az Aston Martinnak, hiszen a rendelkezésre álló 100 km során a rendszerellenőrzések jelentős részét el lehet végezni, így azzal nem a február 23-án kezdődő első kollektív teszten kell foglalatoskodni.

Hirdetés
 

A silverstone-i próbakörök a Mercedes számára is hasznosak lehetnek, hiszen az Aston Martin idén is a német gyártó V6-os erőforrását használja, amibe az idei évtől kezdődően már E10-es – tehát 10 százalékban bioetanolt tartalmazó – versenybenzint kell tölteni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!