Az Aston Martin feltűnőbbé tenné F1-es fényezését - F1VILÁG.HU

Az Aston Martin feltűnőbbé tenné F1-es fényezését

Nincs megelégedve a televíziós megjelenésével az Aston Martin csapata: az F1-es istállónál fontolóra vették, hogy változtatnak az autó külsején, egy dologból azonban nem engednek.

A 2020-as szezonig meglehetősen feltűnő külsővel rendelkezett az Aston Martin elődje: a Racing Pointot rózsaszín fényezésével nem lehetett nem észrevenni a televízió képernyője előtt ülve. 

Ehhez képest az Aston Martin branddel egy új megjelenés is érkezett a csapathoz: a színük sötétzöldre változott, ami a csapat szerint remek külsőt ad az autónak, azonban televízión keresztül ez nem megy át a nézőknek. 

Az Aston Martin csapatfőnöke, Otmar Szafnauer elmondta, „élőben” remekül mutat Sebastian Vettelék autó, ám gondolkodnak, hogyan valósíthatnák meg azt, hogy ez a közvetítésben is látszódjon. 

„A zöld szín illik hozzánk, ez biztos” – mondta Szafnauer. „Ez egy ragyogó szín a napsütésben és ha személyesen nézzük. Azt hiszem, meg kell néznünk, hogy hogyan tudna kicsit feltűnőbb lenni a tv-ben – anélkül, hogy a zöld színt elveszítenénk.”

„Nem tudom, hogy ezt meg tudjuk-e tenni, de megnézzük, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy különbözik néhány más sötét autótól a tv-n keresztül.”

A szakember hozzátette, az nem opció, hogy a zöld színen változtassanak. 

„Az Aston Martin névvel és amiatt, hogy az Aston tradicionálisan zöld, mi pedig az Aston Martin Cognizant Forma-1-es csapatot fejlesztjük, úgy gondolom, hogy zöld marad. A Ferrari piros, az Aston zöld.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!