Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből - F1VILÁG.HU

Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből

Az Aston Martin Forma-1-es csapatát irányító Otmar Szafnauer abban bízik, 2021-ben sikerül olyan környezetet biztosítaniuk Sebastian Vettel számára, melyben a német versenyző újra régi fényében tündökölhet.

Vettel Sergio Perez helyét vette át a csapatnál, és idén Lance Stroll csapattársa lesz majd az Aston Martinnál.

A német versenyző nem remekelt az elmúlt években, az Aston Martin F1-es csapatát irányító Otmar Szafnauer viszont biztos benne, Vettel semmit sem veszített sebességéből.

 

„Volt egy változás a versenyzői fronton. Sebastian csatlakozik hozzánk, ő fog Lance oldalán versenyezni. Sebastian olyasvalaki, akitől mindannyian tanulhatunk, és a csapatba való beilleszkedése nagyon simán ment – ez várható is egy olyasvalakitől, aki ennyi tapasztalattal rendelkezik” – mondta a szakember.

„Számomra teljesen világos az, hogy Sebastian semmit sem veszített a sebességéből. Rajtunk múlik, hogy olyan környezetet biztosítunk-e számára, melyben kényelmesen érzi magát, ezáltal pedig megmutathatja briliáns legjobbját.”

Szafnauer hozzátette, bízik abban, hogy idén sikerül újabb előrelépéseket tenniük.

„A célunk 2021-re az, hogy építsünk arra, amit elértünk tavaly, és megtegyünk egy további előrelépést. Nem látom okát annak, hogy miért ne érhetnénk el ezt tehetséges szakembereinkkel és az új financiális beruházásokkal együtt.”

„A siker persze nem jön egyik napról a másikra, de meggyőződésem, hogy a helyére kerülnek a dolgok ahhoz, hogy folytassuk az előrelépést a rajtrácson idén, illetve a következő években.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren
James Key lett a Sauber technikai igazgatója

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!