Az Aston Martin topcsapatként folytatná 2021-től - F1VILÁG.HU

Az Aston Martin topcsapatként folytatná 2021-től

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapatát irányító Otmar Szafnauer azt mondja, céljuk az elkövetkező években az lesz, hogy stabil topcsapattá váljanak a száguldó cirkuszban.
Car of Pole Sitter Lance Stroll, Racing Point in Parc Ferme

A silverstone-i istálló még Racing Point néven tavaly megszerezte első futamgyőzelmét a sorozatban, idén pedig már új identitás alatt, Aston Martin néven folytatja F1-es szereplését.

A csapatnál abban bíznak, a 2021-es szezonban tovább gyarapíthatják dobogós eredményeik és győzelmeik számát.

Otmar Szafnauer, az Aston Martin csapatfőnöke azt mondja, rendkívül munkás időszakon vannak túl, és természetesen szeretnének szintet lépni.

„Óriási feladat volt. Könnyen elfelejtjük, hogy egy komoly kihívást jelentő globális helyzet közepette fektettük le egy új éra alapjait, miközben eddigi legsikeresebb Forma-1-es szezonunkat teljesítettük, mely során nyertünk egy versenyt, és többször dobogóra álltunk, végül pedig a konstruktőri bajnokság 4. helyén végeztünk” – mondta Szafnauer.

„Minden érintett rendkívül büszke lehet erre az eredményre, és azt gondolom, mindez jól demonstrálja, hogy bár ez egy új csapatnév és identitás, erős gerincoszloppal rendelkezünk, aminek köszönhetően átvészeltünk nehéz időket, és eljutottunk oda, ahol most tartunk.”

„Miközben a kihívás eddig az volt, hogy a rajtrács leghatékonyabb csapata legyünk, most izgalmas lehetőséget kapunk arra, hogy topcsapattá váljunk, megtartva ezt a hatékonyságot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!