Az Aston Martin újabb kulcsembert csábított el a Red Bulltól – F1VILÁG.HU

Az Aston Martin újabb kulcsembert csábított el a Red Bulltól

HIRDETÉS
Újabb neves szakembert csábított el a Red Bull Racing Forma-1-es csapatától az Aston Martin – Dan Fallows után Andrew Alessi aerodinamikus is távozik a Milton Keynes-i istállótól.
Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21, leads Sergio Perez, Red Bull Racing RB16B

A Red Bull múlt héten jelentette be, hogy aerodinamikai részlegének vezetője, Fallows az Aston Martinnál folytatja, csütörtökön pedig a silverstone-iak erősítették meg, Andrew Alessi is csatlakozik hozzájuk.

Alessi a technikai műveletek vezetője lesz az Aston Martinnál, ő felügyeli majd a tervezési, gyártási és műveleti munkálatokat az aerodinamikai részlegen. Míg Fallows pontos érkezéséről nincsenek információk, addig Alessi már ma munkához láthat az Aston Martinnál.

A szakember a kiadott közleményben úgy fogalmazott, azért csatlakozik a brit istállóhoz, mert úgy érzi, megvannak az alapok ahhoz, hogy a csapat sikeres legyen.

„Mint az F1-ben mindenki, én is láttam, és lenyűgözött a csapat nyilvánvaló ambíciója” – mondta Alessi. „Fantasztikus csatlakozni egy ilyen gyorsan fejlődő csapathoz, és készen állok, hogy rögtön hozzájáruljak ehhez a folyamathoz, és segítsem a jelentős aerodinamikai és működési fejlődést, amire szükség van ahhoz, hogy folyamatosan győzzünk a jövőben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!