Az augusztus végi Belga Nagydíj is veszélyben - F1VILÁG.HU

Az augusztus végi Belga Nagydíj is veszélyben

HIRDETÉS
Veszélybe került az augusztus végére tervezett Forma-1-es Belga Nagydíj megrendezése, miután a belga kormány szerdán bejelentette, augusztus 31-ig betiltja a tömegrendezvények szervezését a koronavírus-járvány miatt.
RAIKKONEN Kimi (fin), Räikkönen Alfa Romeo Racing C38, VERSTAPPEN Max (ned), Aston Martin Red Bull Racing Honda RB15, crash, accident at the start of the race during the 2019 Formula One World Championship, Belgium Grand Prix from August 29 to september 1 in Spa -Francorchamps, Belgium - Photo DPPI

Miközben Ausztriában enyhítenek a korlátozásokon, a kormány pedig nem áll a július eleji Osztrák Nagydíj útjába, Belgiumban további szigorításokkal küzdenek meg a koronavírus-járvánnyal.

A belga kormány a minap bejelentette, augusztus végéig minden tömegrendezvényt betilt, így az augusztus 28-30. között esedékes Belga Nagydíj is veszélybe került.

A spái verseny szervezői a döntést követően közleményt adtak ki, melyben jelezték, felfüggesztik a jegyértékesítést, ám a futam halasztásáról vagy törléséről természetesen még nem döntöttek, hiszen addig még bőven változhat a helyzet, ráadásul a futamot adott esetben zárt kapuk mögött is meg lehetne rendezni.

Eddig 9 F1-es verseny törléséről vagy halasztásáról kellett dönteni a koronavírus-járvány miatt.

F1-híradó:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!