Az eredménnyel nem, a fejlődéssel elégedett Räikkönen - F1VILÁG.HU

Az eredménnyel nem, a fejlődéssel elégedett Räikkönen

HIRDETÉS
Russian Grand Prix Qualifying

A harmadik helyen ért célba a Forma-1-es Orosz Nagydíjon a Ferrari finn világbajnoka, Kimi Räikkönen, aki az eredménnyel nem feltétlenül elégedett, annak azonban örül, hogy sikerült előrelépéseket tennie.

Räikkönen már a szombati időmérőn is jó formában volt, hiszen Sebastian Vetteltől alig lemaradva megszerezte a második rajtpozíciót.

A startnál azonban alulmaradt Valtteri Bottasszal szemben, pozícióját pedig később sem tudta visszavenni, így végül a harmadik helyen futott be.

Räikkönen a leintés után azt mondta, örül a dobogónak, ám a fő célja természetesen a győzelem.

„Nagyon örülök, hogy dobogón állhatok” – mondta a finn versenyző.

„Egy kicsit nehezen indult a szezon, messze nem volt ideális, de ezen a hétvégén egyértelmű előrelépést tettem. Elégedettek voltunk azzal, ahogy mentek a dolgok, viszont még így is csak a 3. hely lett meg, a rajtnál alulmaradtunk, utána pedig nem sok minden történt.”

Räikkönen hozzátette, keményen fog dolgozni a továbbiakban is, hogy a következő versenyeken ne csak a dobogó harmadik fokára állhasson fel.

„Tovább próbálkozunk, folyamatosan fejlődünk, és biztos vagyok benne, hogy oda fogunk érni.”

„Minden apró részletnek stimmelnie kell, és akkor meglesz az első hely. Kis dolgokon múlik, amelyek aztán komoly különbséget jelenthetnek a végén.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!