Az F1 elkezdett összepakolni Imolában - F1VILÁG.HU

Az F1 elkezdett összepakolni Imolában

Csütörtök délelőtt beengedték az imolai versenypályára a Forma-1-es istállók bizonyos tagjait, akik elkezdhetik összepakolni a felszereléseket.

A 2023. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat 6. versenyét, az Emilia-Romagna Nagydíjat a régióban zajló áradások miatt törölni kellett – mindezt még szerdán jelentette a száguldó cirkusz vezetősége.

Az imolai versenypálya mellett húzódó Santerno áradása miatt a paddockot még kedden délelőtt evakuálták, szerdán pedig senki sem léphetett be a pályára. Bár magát a Forma-1-es paddockot megkímélte az áradás, a televíziós társaságok számára fenntartott területet, valamint a Forma-2-es paddockot ellepte a víz.

 

Csütörtök délelőtt viszont a Forma-1-es csapatokat, illetve a száguldó cirkusz szakembereit beengedték a versenypályára, hogy elkezdhessék a felszerelések összepakolását, így feltehetően minden csapat időben meg fog majd érkezni a jövő hétvégén esedékes Monacói Nagydíj helyszínére, még ha bizonyos eszközöket esetleg pótolni is kell a víz okozta károk miatt.

A csapatok felszerelésüket jobbára kamionokkal szállítják majd át Monte-Carlóba, a két versenyhelyszínt közúton mintegy 500 km választja el egymástól.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az F1 elkezdett összepakolni Imolában
Ferrari: Megvolt a tempónk a pole-hoz, így akár nyerhettünk is volna Monacóban
Problémás még a Mercedes autójának hátulja, ezt akarja megoldani a csapat
Verstappent leste az esős Monacóban Piastri
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!