Friss hírek

Az F1 első embere sem tudja, hogy marad-e Hamilton

A Forma-1 új elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali azt mondja, ő sem teljesen biztos abban, hogy Lewis Hamilton marad-e a száguldó cirkuszban 2021-re.

A brit versenyző szerződése a 2020-as év végén lejárt a Mercedesnél, a legfrissebb sajtóhírek szerint pedig továbbra sem sikerült megegyeznie a csapattal a folytatásról.

A száguldó cirkusz új vezetője, Stefano Domenicali a holtszezonban beszélt a hétszeres világbajnokkal, ám ő sem tud sok mindent Hamilton jövőjéről.

„Beszéltem Lewisszal, beszéltünk a karácsonyi időszakban” – mondta Domenicali a Sky Sport Italiának. „Zajlik a felkészülése. Nem mondta nekem, hogy aláírja-e, vagy sem új szerződését a Mercedesszel.”

Hamilton 2013-ban a McLarentől érkezett a német istállóhoz, utolsó szerződését még 2018-ban írta alá a csapattal – ez járt le az elmúlt idényt követően.

A rutinos versenyző tavaly 17 versenyből 13-at megnyert, ezzel hetedik vb-címét is bezsebelte, jövőre pedig meg is döntheti az először Michael Schumacher által felállított rekordot.

Domenicali azt mondja, Hamiltonnak „nagyszerű lehetősége” lesz arra, hogy „a világ legerősebbje” legyen az F1-ben elért eredmények tekintetében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!