Az F1-es Amerikai Nagydíj TV-közvetítései - F1VILÁG.HU

Az F1-es Amerikai Nagydíj TV-közvetítései

HIRDETÉS
Nemcsak a Forma-1 mezőnye, hanem bizony a magyar rajongók is kihívással állnak szemben a hétvégi Amerikai Nagydíjon, nem lesz egyszerű dolguk ugyanis, ha nem szeretnének lemaradni az austini eseményekről.
CIRCUIT OF THE AMERICAS, UNITED STATES OF AMERICA - OCTOBER 21: Pirelli Branding on track during the United States GP   at Circuit of the Americas on Thursday October 21, 2021 in Austin, United States of America. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Amellett, hogy Texasban a szezon ötödik sprintfutamos hétvégéjét rendezik, az időeltolódás miatt bizony alaposan fel lesz adva a lecke, hiszen éjszakába nyúlóan kell majd a televíziókészülékek, vagy éppen laptopok és okoskészülékek előtt ülnünk, ha a versenyhétvége minden mozzanatát figyelemmel akarjuk kísérni.

A program péntek este az első – és egyetlen – szabadedzéssel kezdődik majd, melyet követően 23 órától tartják a vasárnapi verseny rajtsorrendjéről döntő időmérő edzést.

Szombaton aztán a sprinté a főszerep: 19:30-tól jön a sprintkvalifikáció, majd éjféltől – ami hivatalosan már vasárnap – a sprintfutam.

A vasárnapi verseny magyar idő szerint 21 órától kezdődik majd, az F1Világon pedig természetesen a versenyhétvége minden mozzanatáról beszámolunk majd. 

Az Amerikai Nagydíj programja és TV-közvetítései
Az Amerikai Nagydíj programja és TV-közvetítéseiM4 Sport
USA@2xCreated with Sketch.Tovább olvasom

Péntek:
 
Forma-1 – 1. szabadedzés: 19:30-20:30 (Élő - M4 Sport)
Forma-1 – Időmérő edzés: 23:00-00:00 (Élő - M4 Sport)

Szombat:

Forma-1 – Sprintkvalifikáció: 19:30-20:14 (Élő - M4 Sport)

Vasárnap:

Forma-1 – Sprint: 00:00-01:00 (Élő - M4 Sport)
Forma-1 – Verseny: 21:00-23:00 (Élő - M4 Sport)

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!