Friss hírek

Az F1-es Ausztrál Nagydíj TV-közvetítései

A hosszúra nyúlt téli szünet után hétvégén kezdetét veszi a Forma-1-es világbajnoki sorozat 2020-as szezonja. A mezőny már Melbourne-ben van, mi pedig most megmutatjuk, mikor lesz érdemes a TV-képernyő elé ülni, vagy éppen felcsapni a laptopot/okostelefont!

A téli tesztek – illetve az elmúlt évek sikerei – alapján kétségkívül a Mercedes érkezett meg favoritként Ausztráliába, és bár a téli teszteken nem villogott a Ferrari, azért számíthatunk arra, hogy az olaszok harcban lesznek a legjobb pozíciókért Melbourne-ben. És természetesen a Red Bull is a győzelemért akar harcba szállni már a szezon első versenyein is.

Hogy milyen következtetésekre jutottunk a barcelonai tesztek után, arról részletesen írtunk itt, most pedig megmutatjuk, pontosan hogyan is alakul a hétvégi Ausztrál Nagydíj programja, illetve TV-s közvetítése!

Hirdetés
 

Ausztrál Nagydíj

TV-közvetítések
  • Péntek: 1. szabadedzés: 02:00-03:30 - M4 Sport (Élő)
  • Péntek: 2. szabadedzés: 06:00-07:30 - M4 Sport (Élő)
  • Szombat: 3. szabadedzés: 04:00-05:00 - M4 Sport (Élő)
  • Szombat: Időmérő edzés: 07:00-08:00 - M4 Sport (Élő)
  • Vasárnap: Verseny: 06:10 - M4 Sport (Élő)
Melbourne

A Forma-1-es Ausztrál Nagydíjról természetesen minden fontos információt megtudhatsz az F1VILAG.HU-n, weboldalunk mellett pedig érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat, Youtube-csatornánkat, valamint Instagram-oldalunkat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!