Friss hírek

Az F1-es Ausztrál Nagydíj TV-közvetítései

2019 után versenyezhet újra Melbourne-ben a száguldó cirkusz mezőnye. Az Albert Parkban elterülő versenypályát az idei évre jócskán átalakították, ráadásul az eddig példátlan négy DRS-zónával is az előzések számának növelését tűzték ki célul.

2020-ban is elutazott Ausztráliába a Forma-1, az utolsó pillanatban azonban az épp berobbanó koronavírus-járvány miatt törölni kellett a versenyhétvégét. A szigorú beutazási korlátozások miatt a versenyt tavaly sem tarthatták meg, idén viszont újra V6-os erőforrásoktól lesz hangos az Albert Park.

Egészen pontosan 1118 nap után tehát vasárnap újra F1-es autók köröznek majd a melbourne-i aszfaltcsíkon, az időeltolódás miatt pedig természetesen nekünk ezúttal is korán kell kelnünk a hétvége folyamán, ha figyelemmel akarjuk kísérni az eseményeket.

Hirdetés
 

A program a pénteki szabadedzésekkel kezdődik majd, az időmérőt magyar idő szerint szombat reggel 8-kor, a futamot pedig vasárnap reggel 7 órától rendezik.

Az F1Világgal természetesen ezúttal sem maradsz le semmiről: az egész hétvége során beszámolunk a legfrissebb hírekről, az F1Világ Paddockban pedig percrekészen tudósítunk a melbourne-i eseményekről.

Érdemes ellátogatni közösségi oldalainkra is, ahol további extra tartalmakkal várjuk az olvasókat!

Az Ausztrál Nagydíj programja és TV-közvetítései
Az Ausztrál Nagydíj programja és TV-közvetítéseiM4 Sport
Australia@2xCreated with Sketch.Tovább olvasom

Péntek:

1. szabadedzés: 05:00-06:00 (M4 Sport - Élő)
2. szabadedzés: 08:00-09:00 (M4 Sport - Élő)

Szombat:
3. szabadedzés: 05:00-06:00 (M4 Sport - Élő)
Időmérő edzés: 08:00-09:00 (M4 Sport - Élő)

Vasárnap:
Verseny: 07:00 (M4 Sport - Élő)

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!