Az F1-es közvetítési jogokért is harcba száll a Red Bull - F1VILÁG.HU

Az F1-es közvetítési jogokért is harcba száll a Red Bull

HIRDETÉS
Osztrák lapértesülések szerint a Forma-1-es közvetítési jogainak megszerzésével próbálkozik a Red Bull tulajdonában lévő Servus TV.
GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing C39, action during the first session of the Formula 1 Pre-season testing 2020 from February 19 to 21, 2020 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, Barcelona, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI camera

A száguldó cirkusz versenyeit jelenleg a közszolgálati csatorna, az ORF közvetíti Ausztriában, a jelenlegi szerződés azonban hamarosan lejár.

A Red Bullnak jelenleg két csapata van a Forma-1-ben: a Red Bull Racing, valamint a szintén az energiaital-gyártó tulajdonában lévő AlphaTauri. Emellett az Osztrák Nagydíjat is az osztrák vállalat szervezi saját pályáján, a Red Bull Ringen.

Úgy tudni, a Red Bull most a Forma-1 közvetítési jogaiért is harcba száll Ausztriában, így nem kizárt, hogy a jövőben a Servus TV közvetíti majd a száguldó cirkusz versenyeit. Az ORF viszont természetesen nem adja fel ilyen könnyen.

„Természetesen ajánlatot teszünk majd” – mondta az ezzel kapcsolatos kérdésekre reagálva az ORF sportfőszerkesztője, Hans Peter Trost.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!