Az F1-es világbajnok szerint nagy veszteség Steiner távozása - F1VILÁG.HU

Az F1-es világbajnok szerint nagy veszteség Steiner távozása

HIRDETÉS
A korábbi Forma-1-es világbajnok, Damon Hill szerint óriási veszteség éri a sportot azzal, hogy Günther Steinert a héten menesztette a Haas csapata.
AUTóDROMO JOSé CARLOS PACE, BRAZIL - NOVEMBER 13: Guenther Steiner, Team Principal, Haas F1, on the grid during the São Paulo GP at Autódromo José Carlos Pace on Sunday November 13, 2022 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Az amerikai istálló szerdán jelentette be, nem folytatja a közös munkát eddigi csapatfőnökével, Steinerrel, így az olasz szakember nyolc szezont követően távozik a Haas alakulatától. Gene Haas tulajdonos csütörtökön a csapat gyenge teljesítményével indokolta a döntést.

Most Damon Hill szólalt meg az ügy kapcsán, aki saját bevallása szerint nagyon sajnálja Steiner menesztését.

„Günther a Netflix sorozatának és a kulisszák mögötti jeleneteknek köszönhetően egy kicsit celebritássá vált” — mondta az 1996-os év legjobbja a Sky Sports televíziónak. „Óriási karakter, nagyon határozott és nagyon magabiztos abban, amit mond.”

„Győzni akar. Nem ismerem az igazi okot a távozásával kapcsolatban, de nagy veszteség ez a sportnak, mert a rajongók kedvelték őt, vonzotta az embereket, szókimondó volt, de talán nem szállította azokat az eredményeket, amiket Gene Haas szeretett volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!