Az F1 Racing legjobb cikkei a Formulában - F1VILÁG.HU

Az F1 Racing legjobb cikkei a Formulában

HIRDETÉS

Minden vásárló lapozható falinaptárat kap a legfrissebb AFM mellé.


Minden vásárló lapozható falinaptárat kap a legfrissebb AFM mellé.

Ismét ajándékot talál Magyarország motorsport szaklapja mellett az, aki megvásárolja az Autósport és Formula Magazin (AFM) legfrissebb számát.

A kiadványt azonban elsősorban nem a melléklet miatt érdemes leemelni az újságosok polcairól, hanem azért, mert februárban is tartalmazza az F1 Racingnek, a világ vezető Forma-1-es lapjának legizgalmasabb cikkeit. Emellett az egyéb sportágakat felölelő, nemzetközi és hazai vonatkozású érdekfeszítő írások is helyet kaptak a magazinban.

A lapból többek között kiderül, hogy az F1 legendái szerint melyik csapat érdemli meg jobban a Lotus nevet, vagy hogy mi történik pontosan egy autóval, amikor tönkre megy. Az olvasók megtudhatják, hol tud a leginkább pihenni Sebastian Vettel és milyen feszített programnak kellett eleget tennie az évad végeztével. Frank Williams, az aktív csapatvezetői pozíciótól visszavonuló legenda egy nagyinterjúban mesél a stafétabot átadásáról, és beavat abba a titokba is, hol nézi a futamokat, ha nem utazik a helyszínekre. A lap egy újságírója Japánba utazott, hogy meglesse, hogyan készül a világ legelpusztíthatatlanabb bukósisakja, a szerkesztők mindeközben megkérték a száguldó cirkusz néhány jelentős személyiségét, idézzék fel, melyik volt életük legjobb és legrosszabb döntése. Nem marad el a múltidézés sem, így a sportág történelmének rajongói is valódi csemegékre lelhetnek a friss AFM hasábjain – hogy mást ne mondjunk, kiderül, miként lett az egykori pilótából a világ legnagyobb tésztagyárának vezetője.

Magyarország motorsport magazinja természetesen saját szerzőit is megdolgoztatta, ők a Hungaroring új vezetőjével, Gyulay Zsolttal beszélgettek múltról és jövőről. A lap állandó jegyzetírója, Dávid Sándor a sportág majdani sorsán aggódik, elsősorban annak kapcsán, hogy a Ferrari elnöke ismét megpendítette csapata kiugrását a sorozatból.

A nemzetközi szériák legnagyobb magyar eredményét WTCC-s futamgyőzelmével tavaly Michelisz Norbert érte el, ezért a magazintól címlapfotót és egy technikai mélységeket is feszegető interjúlehetőséget kapott, amelyből az is kiderül, hogy a folytatást illetően a márkaváltás szinte kikerülhetetlen. Az AFM tudósítói az Esseni Motorshowról és a Birminghami Autosport Internationalról, a tél legnagyobb szakkiállításairól küldtek cikkeket, a motoros szakírók pedig – Talmácsi Gábor kalandja kapcsán – a Superbike és a MotoGP legfontosabb jellemzőit hasonlították össze, de a WRC tesztjeiről és az IRC évadnyitójáról szóló anyag sem hiányzik a lapból.

A hazai pályák mellett született tudósítások közül a Szilveszter Rali beszámolója került be az AFM-be, a gyengébb nem kedvelői pedig az elmúlt hónap legszebb rajtrácslányait, illetve az „Egy autó és egy lány” rovat főszerepében Káni Dominika képeit csodálhatják meg.

A legújabb Autósport és Formula Magazin mellett – a kiadó ajándékként – egy 2011-2012-es lapozható falinaptárat is találnak a vásárlók, amelyből a legnépszerűbb hazai és nemzetközi motorsport szériák versenyidőpontjai is kiolvashatóak. A lap a melléklet többletköltsége és az új évfolyamnál szokásos áremelés ellenére a régi áron, 795 Ft-ért vásárolható meg az újságárusoknál, a benzinkutakon és a hipermarketekben. Aki előfizet, az természetesen jobban jár: számára idén is minden hónapban 499 Ft-ért érkezik az újság, emellett különleges ajándékokra is igényt tarthat.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!