Friss hírek

Az FIA kész kivizsgálni Perez gyanús monacói balesetét

Kész kivizsgálni Sergio Perez monacói időmérős balesetét a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), amennyiben hivatalos kérés érkezik ezzel kapcsolatban.

Perez májusi, monte-carlói korlátnak ütközése azt követően vált újra beszédtémává, hogy a holland sajtó értesülései szerint ez lehetett a kiváltója annak, hogy Max Verstappen a hétvégi Brazil Nagydíjon nem engedte el maga mellett a mexikói pilótát, ellentmondva a Red Bull kérésének.

Az energiaital-gyárosok lezártnak tekintik az ügyet, Perez pedig leszögezte, nem szándékosan ment a falnak Monacóban, megfosztva ezzel ellenfeleit – köztük Verstappent – a javítás lehetőségétől – egész egyszerűen hibázott.

Hirdetés
 

Az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem azt mondja, amíg nincs formális panasz az ügyben, addig nincs szükség vizsgálatra, ám természetesen megteszik, amennyiben egy rivális ezzel a kéréssel fordul feléjük.

„Nincs senki, aki azt mondta volna, hogy vizsgálatot szeretne” – mondta a szakember Abu Dhabiban. „De, ha van valami, amit vizsgálni kell, örömmel megtesszük. Egy dolgot bizton állíthatok: nem félek levezényelni egy ilyen vizsgálatot, ha probléma van. Nem bújok el.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az FIA kész kivizsgálni Perez gyanús monacói balesetét
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!