Az időmérős tempóban még nem elég jó a Mercedes - F1VILÁG.HU

Az időmérős tempóban még nem elég jó a Mercedes

HIRDETÉS
Az egykörös tempón kell még javítani a Mercedesnek a jövő hétvégén esedékes Forma-1-es Bahreini Nagydíjig.
2024 Bahrain Test, Day 3 - Sebastian Kawka Lewis Hamilton

A német istálló a versenyzők elmondása szerint rendkívül sokat fejlődött tavalyhoz képest, új versenyautója ugyanis sokkal kezelhetőbb elődjénél. A bahreini teszt három napja után Lewis Hamilton és George Russell is elégedettségének adott hangot, noha természetesen mindketten rámutattak, rengeteg munka vár még rájuk a folytatásban.

A Mercedes mérnökigazgatója, Andrew Shovlin szerint a német csapat a versenytempó tekintetében jól áll, az időmérős teljesítmény vonatkozásában azonban még van hová fejlődnie.

„Próbáljuk még finomítani a beállításokat, határozottan több van még az autóban” — mondta Shovlin. „Összességében elégedettek vagyunk, határozottan fejlődtünk. Ami a tempót illeti, a hosszú etapos tempó tűnik jelenleg az erősségünknek. Az egykörös tempó terén van még tennivalónk, de remélhetőleg jó helyzetben leszünk akkor, amikor visszatérünk a pályára.”

A szakember azt örömmel konstatálta, hogy az új autóval már nincsenek olyan problémák, mint a Mercedes tavalyi két modelljével.

„Igazán biztató az, hogy sok olyan problémától, melyekre a versenyzők rendre panaszkodtak az elmúlt 12, vagy akár 24 hónapban a W13-as és W14-es versenyautó esetében, látszólag megszabadultunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az időmérős tempóban még nem elég jó a Mercedes
Ekkor rajtol a Forma-1-es Kínai Nagydíj
Fogadj és nyerj! Tedd meg a téteket az F1-es Kínai Nagydíjra! (x)
Norris: Nem lesz esélyünk a dobogóra Kínában
Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
Az FIA elutasította az Aston Martin óvását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!