Friss hírek

Az interneten is közvetítik az első Forma-1-es tesztet

Sajtóközleményben jelentette be szerdán a Forma-1 vezetősége, hogy a 2019-es év első előszezoni tesztjét bárki figyelemmel kísérheti majd az interneten.

Sajtóközleményben jelentette be szerdán a Forma-1 vezetősége, hogy a 2019-es év első előszezoni tesztjét bárki figyelemmel kísérheti majd az interneten.

Az első téli gyakorlást február 18-21. között rendezik majd Barcelonában, a napokban pedig már beszámoltunk arról, hogy a Sky Sports F1 élő közvetítést ad az eseményről az Egyesült Királyságban.

A közvetítést viszont szerte a világon bárki élvezheti, a Forma-1 ugyanis saját, F1 TV nevű platformján is elérhetővé teszi azt.

Ezen szolgáltatás keretében lehetett már 2018-ban is élőben követni az F1-es edzéseket, időmérőket és versenyeket, idén pedig a teszt élő közvetítése mellett különleges dokumentumfilmek is elérhetővé válnak. Az elsőt az előfizetéssel rendelkezők már most megtekinthetik: ezt Michael Schumacherről készítették.

Ami a teszt élő közvetítését illeti: az első gyakorlás valamennyi napján reggel 9-től 13 óráig, majd az ebédszünet után 14-től 18 óriáig követhetjük figyelemmel az eseményeket, sőt, 18 órától egy egyórás összefoglalót is láthatnak a nézők.

A második tesztet nem közvetítik élőben, ám egy összefoglalót arról is készítenek majd.

Az F1 TV platformra a https://f1tv.formula1.com/ weboldalon lehet előfizetni: az egyszerűbb, így kevesebb szolgáltatást tartalmazó F1 TV Access havidíja 2,99 euró (kb. 950 forint), míg a versenyhétvégék élő közvetítéseit is biztosító F1 TV Pro szolgáltatás havonta 7,99 euróba (kb. 2500 forint) kerül.

A téli tesztek legfontosabb eseményeiről természetesen az F1VILÁG.HU is beszámol majd, előtte pedig az F1-es autóbemutatókról is élő közvetítésekkel, fotókkal és riportfilmekkel jelentkezünk.

Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni weboldalunkat is, mely IDE kattintva érhető el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!