Friss hírek

Az orvosi autó sofőrje a köszönetnyilvánítás után: Ezért vagyunk itt

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke megköszönte a pályabírók és az orvosi csapat, Alan van der Merwe és Dr. Ian Roberts munkáját Romain Grosjean Bahreini Nagydíjon történt óriási balesetét követően.

A Bahreini Nagydíj rajtja brutális balesettel kezdődött: Romain Grosjean autója kettészakadt, és azonnal kigyulladt, miután a szalagkorlátnak csapódott. A francia pilóta hihetetlen módon kiszállt az autóból és kisebb égési sérülésekkel, valamint bordatörés gyanújával szállították kórházba. 

„Romain jól van, nem akarok orvosi dolgokat mondani, de enyhe égési sérülései vannak a kezén és a bokáján” – nyilatkozta Günther Steiner. 

„Nyilvánvalóan zavart állapotban van. Szeretném megköszönni a kimentő csapatnak, akik remek munkát végeztek. Félelmetes volt.”

Nem sokkal később Steiner odament Alan van der Merwéhez, az orvosi autó sofőrjéhez, hogy megköszönje elképesztő munkájukat a mentés során. Van der Merwe Dr. Ian Robertsszel, az FIA főorvosával együtt a helyszínen azonnal oltani kezdték a tüzet, Ian Roberts pedig közel lépve a tűzhöz segített Grosjean mentésében. 

Van der Merwe ennyit válaszolt Steinernek: „Ezért vagyunk itt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!