Az új autó mellett új nevet is bemutat a Force India február végén

Fotó: Sahara Force India
Esteban Ocon (FRA) Sahara Force India F1 VJM10. Abu Dhabi Grand Prix, Saturday 25th November 2017. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE.

Február 25-én, Barcelonában mutatja be 2018-as Forma-1-es versenyautóját a nagyközönségnek a Force India csapata. A silverstone-i kiscsapat új néven folytatja a száguldó cirkuszban.

Az már korábban felmerült, hogy a csapat nevet válthat az előttünk álló idényre: az eredeti tervek szerint a Force One nevet szerették volna használni, a Formula One Management (FOM) azonban nem örült az ötletnek.

Azt egyelőre nem tudni, végül milyen nevet sikerült választani, legkésőbb egy hónap múlva azonban már ezt is megtudjuk.

Február 25-én, Barcelonában debütál ugyanis a csapat vadonatúj, VJM11-es modellje – tehát egy nappal a kollektív tesztek kezdete előtt.

„Azt már többször említettük, hogy változtatunk a csapatunk nevén” – mondta Otmar Szafnauer sportigazgató az Auto Motor und Sportnak. „Ehhez tartjuk is magunkat.”

„A név változni fog, a terv pedig az, hogy az új autóval együtt jelentjük majd be. De először szükségünk lesz a Forma-1 Bizottságának jóváhagyására.”

A 2018-as autóbemutatók időpontjai és helyszínei
CsapatDátum Helyszín 
Renault*Február 20.Online
MercedesFebruár 22.Silverstone
FerrariFebruár 22.Online
McLarenFebruár 23.???
Toro RossoFebruár 25.Barcelona
Force IndiaFebruár 25.Barcelona

*Nem megerősített

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!