Azonnali intézkedések és motorfrissítés a Hondánál - F1VILÁG.HU

Azonnali intézkedések és motorfrissítés a Hondánál

HIRDETÉS
189

A McLaren frissített Honda-erőforrással érkezik meg a hétvégi Orosz Nagydíjra, amely ígéretesnek tűnik a múlt heti F1-es bahreini teszt alapján.

Fernando Alonsónak az időmérőn akadtak problémái, míg Stoffel Vandoorne elrajtolni sem tudott a bahreini versenyen az MGU-H meghibásodása miatt. A Honda azonnali lépéseket tett annak érdekében, hogy megoldásokat találjon, és úgy tűnik, ez sikerült is.

A Motorsport.com információi szerint mindkét versenyző új MGU-H komponenseket kap Oroszországban, amelyek a megbízhatóság javítását célozzák – azonban nem egy teljesen új motorkonstrukcióról van szó.

„A bahreini csalódást keltő versenyhétvége után iszonyatosan zsúfolt napjaink voltak a teszten” – nyilatkozta a Hona F1-es vezetője, Yusuke Hasegawa.

„A csapat keményen dolgozott, hogy intézkedéseket tegyen annak érdekében, hogy az MGU-H problémákat kiszűrjük” – folytatta a szakember. „A teszt második napján megbizonyosodhattunk arról, hogy jó úton járunk a megoldás felé, miután Stoffel 81 kört teljesített a versenypályán.”

Stoffel Vandoorne, az istálló versenyzője nagyon örül, hogy Bahreinben sikerült előrelépéseket tenniük a megbízhatóság terén, és úgy érzi, erre már nagyon nagy szüksége volt a csapatnak.

„Néhány nehéz hét után a bahreini teszt utolsó napja nagyon lelkesítő volt számomra és a csapat számára is. Ez egy olyan lendületet adott, amelyre szükségünk volt, és hasznos információkat kaptunk az irányról, amely felé a csomagunk halad. Szóval Szocsiba jobb érzéssel megyünk, mint ami vasárnap bennünk volt a verseny után.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!