B-autóval érkezik Barcelonába a Red Bull

Jelentősen átalakulhat a jövő hétvégi Spanyol Nagydíjra a Red Bull Forma-1-es csapatának idei autója.


Jelentősen átalakulhat a jövő hétvégi Spanyol Nagydíjra a Red Bull Forma-1-es csapatának idei autója.

Mint ahogy a legtöbb csapat, úgy az osztrák istálló is komoly fejlesztésekkel készül a barcelonai hétvégére – bár a Red Bull legfőbb problémáját a bajnokság első versenyein a Renault-motorok okozták, az együttesnél tudják, a karosszérián is javítani kell.

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Red Bull egy jócskán átszabott versenygéppel érkezik meg a Spanyol Nagydíjra.

„A módosított autó vitathatatlanul az RB11-es B-változata” – írja a spanyol lap.

A Red Bull egy rövidebb orrkúppal próbálkozik, mellyel –a Speed Week értesülései szerint – többször megbukott már az FIA kötelező töréstesztjén – az új elem azonban várhatóan Barcelonában már bemutatkozhat a versenypályán.

Az El Mundo szerint a Red Bull megoldását igencsak nehéz lesz másolni, az ugyanis jóval rövidebb, mint amit a Mercedes és a Williams használ.

A korábban négy világbajnoki címet szerző alakulat reméli, sikerül jelentősen javítani a teljesítményen a továbbfejlesztett autónak hála.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!