A bakui problémák után változtat a Mercedes

Bahrain Grand Prix Practice
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes-Benz F1 W08 Hybrid at Formula One World Championship, Rd3, Bahrain Grand Prix Practice, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Friday 14 April 2017.

Változtat a fejvédői rögzítési mechanizmusán a Mercedes Forma-1-es csapata annak érdekében, hogy a jövőben ne ismétlődjenek meg olyan jellegű problémák, mint amilyenek Lewis Hamiltont hátráltatták az Azerbajdzsáni Nagydíjon.

Hamilton a bakui versenyen kénytelen volt beiktatni egy extra bokszkiállást, autójának fejvédője ugyanis meglazult, és ki kellett azt cserélni.

A Mercedes brackley-i gyárában alaposan kivizsgálta a történteket, és arra a megállapításra jutott, hogy a fejtámla hátulján lévő rögzítőelemek hossza komoly szerepet játszott.

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff már a verseny után utalt rá, hogy ezeket a rögzítőelemek rövidebbek, mint amiket a riválisok használnak, de eddig nem okoztak problémát.

A bakui problémákra reagálva a Mercedes változtatott a fejtámasz tervezésén, hogy hatékonyabban tudják azt rögzíteni a versenyautóhoz.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!