Barcelona már vizsgálja, mikor tarthatná meg a Spanyol Nagydíjat - F1VILÁG.HU

Barcelona már vizsgálja, mikor tarthatná meg a Spanyol Nagydíjat

HIRDETÉS
A Forma-1-es Spanyol Nagydíj szervezői már vizsgálják annak lehetőségét, hogy mikor rendezhetnék meg versenyüket Barcelonában, amennyiben május 8-10. között – az eredetileg tervezett időpontban – erre nem lesz lehetőségük.
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 21: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB16 on track during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 21, 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-2369U88611W11 // Usage for editorial use only //

A Forma-1 vezetősége pénteken jelentette be, az ausztráliai és a kínai verseny után a bahreini és a vietnámi futamokat is elhalasztja, közleményükben pedig azt írják, a 2020. évi világbajnoki sorozat „várhatóan május végén kezdődik Európában”.

Addig azonban még Hollandiában, Spanyolországban és Monacóban is vendégszerepelne a mezőny, nagy kérdés tehát, hogy ezeket a versenyeket mikor teljesítené a mezőny.

A Spanyol Nagydíjnak otthont adó Circuit de Barcelona-Catalunya péntek délután adott ki közleményt, ebben azt írják, miután a Forma-1 és az FIA már bejelentett bizonyos változtatásokat az idei versenynaptár kapcsán, „már vizsgálják a különféle elérhető opciókat a Forma-1-gyel kapcsolatban”. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Barcelona már vizsgálja, mikor tarthatná meg a Spanyol Nagydíjat
Leclerc az F1Világnak: Különleges lesz újra azokon az utcákon versenyezni, ahol gyerekként még busszal jártam!
Norris az F1Világnak: Dolgozunk azon, hogy jobbak legyünk a lassú kanyarokban
Verstappen: A verseny egy pontján majdnem a lelátón kötöttem ki

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!