Barrichello figyelmeztette Rosberget - F1VILÁG.HU

Barrichello figyelmeztette Rosberget

HIRDETÉS

Rubens Barrichello azt tanácsolja Nico Rosbergnek, hogy mielőbb távozzon a Mercedestől, mert Michael Schumacher csapattársaként esélye sem lesz felérni a csúcsra a Forma-1-ben.

Rubens Barrichello azt tanácsolja Nico Rosbergnek, hogy mielőbb távozzon a Mercedestől, mert Michael Schumacher csapattársaként esélye sem lesz felérni a csúcsra a Forma-1-ben.

A brazil pilótára pedig talán érdemes lehet hallgatni, hiszen több éven keresztül versenyzett Schumacher mellett a Ferrarinál, ahol csak a másodhegedűs szerepét tölthette be.

Arra a kérdésre, hogy tanácsol-e valamit az ifjú németnek, Barrichello így felelt: “Igen. Minél előbb tűnjön el onnan.”

“Ez az egyetlen dolog, amit mondani tudok neki. Gyorsan kell vezetnie, és nem szabad ütköznie, Ross (Brawn) mindig ezt mondja a versenyek előtt.”

Schumacher hétfőn, a téli tesztek nyitónapján már be is mutatkozott új csapatával, és visszatérése világbajnokhoz méltóan sikerült, hiszen azonnal jobb időt futott, mint csapattársa, aki a délelőtt folyamán körözött az új autóval Valenciában.

Barrichello szerint ez mindenképpen egy figyelmeztetés Rosberg számára, aki jobban teszi, ha felköti a gatyáját, mert nem lesz könnyű dolga a hétszeres világbajnok mellett, akit a média szinte szó szerint árnyékként követett a teszt első napján.

“Nico egy kiváló tehetség, a legjobbakat kívánom neki, és talán holnap azt lehet majd olvasni az újságok címlapján, hogy ’Rubens azt javasolja Nicónak, hogy húzzon el onnan’, azonban nem aggódom emiatt” – mondta.

“Tudom, amit tudok, és látva, hogy milyen gyors volt Michael a mai nap folyamán, nagyon nem lesz egyszerű dolga a csapattársának.”

“A legjobbakat kívánom neki (Nico), mert szerintem egy nagyon tehetséges srác, aki egy napon világbajnok is lehet. Ha harcba tud szállni a bajnoki címért egy olyan csapatban, ahol Michael is versenyez, akkor bárhol világbajnok tud lenni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!