HAMIL7ON

Barrichello: Jobban vezetek, mint valaha

Barrichello: Jobban vezetek, mint valaha

A Forma-1 történetének legtapasztaltabb versenyzője, Rubens Barrichello úgy érzi, ahogy öregszik, úgy vezet egyre jobban, éppen ezért még nem gondol a visszavonulásra.

A Forma-1 történetének legtapasztaltabb versenyzője, Rubens Barrichello úgy érzi, ahogy öregszik, úgy vezet egyre jobban, éppen ezért még nem gondol a visszavonulásra.

A Honda brazilja, aki a Török Nagydíjon ünnepelte 257. Forma-1-es versenyét, elmondta, már csak egy versenyképes autóra lenne szüksége ahhoz, hogy megmutassa valós erejét.

Barrichello a múlt hétvégén megrendezett Monte-Carlói Nagydíjon szerezte meg idei első pontjait, miután a hatodik helyre hozta be Hondáját a hercegségben.

A 36 éves egykori futamgyőztes elmondta, hatalmas lendületet adott számára Ross Brawn érkezése, és esze ágában sincs visszavonulni.

“Motivált vagyok, és Ross Brawn érkezésével még nagyobb a lendületem, mert hiszem, hogy egyre jobbak és jobbak leszünk a jövőben” – mondta Barrichello a Forma-1 hivatalos weboldalán.

“Természetesen az autónk még nem olyan jó, mint amire vágyunk, de személy szerint én úgy érzem, hogy minden eddiginél jobban vezetek, így már csak egy megfelelő autó kell ahhoz, hogy megmutassam valós erőmet. A visszavonulás szóba sem jöhet, versenyezni akarok.”

“Természetesen előbb vagy utóbb mindennek eljön a vége, de mind mentálisan, mind fizikálisan egyre erősebbnek érzem magam. Erősebb vagyok, mint valaha. Nem érzem magam 36 évesnek, nem érzem azt, hogy már ennyi verseny van mögöttem. Élvezem, amit csinálok, és jól vezetek.”

Barrichello azt is elmondta, már nagyon hiányzik neki, hogy felállhasson a dobogó legmagasabb fokára.

“Hiányzik a győzelem, nagyon hiányzik. Ezét is fektetek olyan nagy energiát a tesztekre, és a különböző dolgokra. Tudom, hogy én készen állok, már csak egy megfelelő autó kell alám” – tette hozzá a brazil veterán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!