Orosz Nagydíj

Barrichello: Versenyezni akarok, kerül, amibe kerül!

A Williams istálló veteránja, Rubens Barrichello saját bevallása szerint mindent megtesz azért, hogy jövőre is a Forma-1-ben maradjon – reményei szerint egy versenyképes autóval.


A Williams istálló veteránja, Rubens Barrichello saját bevallása szerint mindent megtesz azért, hogy jövőre is a Forma-1-ben maradjon – reményei szerint egy versenyképes autóval.

Továbbra sem biztos, hogy Barrichellóval szerződést hosszabbít az idény végén jelenlegi csapata, miután nemrégiben olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Williams megkörnyékezte a Forma-1 korábbi világbajnokát, Kimi Räikkönent.

Barrichello az elmúlt hetekben úgy nyilatkozott, meggyőződése, hogy Räikkönen sem tudna többet hozzátenni a csapathoz, éppen ezért mindent megtesz azért, hogy a Williamsnél maradjon.

A brazil pilóta Koreában elmondta, nincs baj a motivációjával.

„Versenyezni akarok” – nyilatkozta minden kétséget kizáróan a Williams versenyzője, aki a múlt hétvégi Japán Nagydíj időmérőjén csapattársa előtt végzett, noha pénteken csúnyán összetörte autóját.

„A csapatnál láthatják, mennyi motivációval rendelkezem, hiszen a baleset és a szabadedzéseken felmerült problémák ellenére sikerült összeraknom egy ilyen időmérős kört. De már korábban is elmondtam, mit kellene tenniük. Itt vagyok, kész vagyok tárgyalni bármiről, ami velem és a jövő évvel kapcsolatos. Kerül, amibe kerül, legyek bárhol is, versenyezni akarok.”

„Tehát beszélek az egész paddockkal, és a helyzet nem változott, tudják, mit szeretnék jövőre – ez pedig nem más, minthogy versenyképes autóm legyen.”

Barrichello elárulta, minden csapatban, mellyel tárgyalásban áll, megvan a potenciál ahhoz, hogy jó tempója legyen 2012-ben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS