Friss hírek

Beckham egykori menedzsere segíti Ricciardót

David Beckham korábbi menedzsere, Simon Bayliff egyengeti tovább Daniel Ricciardo útját a Forma-1-ben.


David Beckham korábbi menedzsere, Simon Bayliff egyengeti tovább Daniel Ricciardo útját a Forma-1-ben.

Az évad elején a Red Bull ausztrál versenyzője még úgy nyilatkozott, nem érzi szükségét annak, hogy valaki más intézze a pályafutásával, illetve szerződéseivel kapcsolatos ügyeket.

Hirdetés
 

„A Red Bull mindig kijelölte az utat, hogy merre tovább. Szóval nem igazán van szükségem rá” – mondta akkor Ricciardo.

Később azonban – legalábbis a hírek szerint – Ricciardo szolgálatai iránt elkezdett érdeklődni a Ferrari is, ráadásul jelenlegi csapata, a Red Bull Forma-1-es jövője is komoly veszélybe került.

Többek között feltehetően ezek miatt is érezte úgy Ricciardo, hogy most már szükség van valakire, aki kezébe veszi a szerződésekkel kapcsolatos ügyeket: úgy tudni, az ausztrál pilóta leszerződött Simon Bayliff irodájával, aki korábban a Tour de France-sztár Mark Cavendish, valamint a brit focilegenda, David Beckham útját is egyengette.

„Daniel kétségkívül az egyik legtehetségesebb sportoló az F1-es rajtrácson. A pályán, illetve azon kívül mutatott egyedi személyisége miatt izgatottan várjuk már, hogy vele dolgozzunk a jövőben” – fogalmazott Bayliff.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!