Beindította 2024-es versenyautóját a McLaren - F1VILÁG.HU

Beindította 2024-es versenyautóját a McLaren

Két héttel a hivatalos bemutató előtt beindította 2024-es Forma-1-es versenyautóját a McLaren. A wokingi gárda győzelmi célokkal várja az új szezont.
McLaren wind tunnel

A McLaren február 14-én, Wokingban tartja új, MCL38-as kódjelű versenyautójának prezentációját: az istálló versenyzője 2024-ben is Lando Norris és Oscar Piastri lesznek. Előbbi versenyzővel nemrég hosszabbított több évvel az istálló, míg Piastrinak 2026 végéig szól a szerződése a csapatnál.

A McLarennél azt reméli, 2024-ben sikerül közelebb kerülniük a Red Bull Racinghez, és 2021 után újra futamgyőzelemnek örülhetnek majd. A McLaren MCL38-as kódjelű autójában idén is a Mercedes V6-os erőforrása dübörög majd, a minap pedig Wokingban megtörtént az új versenyautó első beindítása is, amiről egy hanganyagot tett közzé közösségi oldalain a patinás istálló.

A McLaren egyébként néhány hete már megmutatta a rajongóknak, milyen fényezést is kap idei versenyautója, ezt ide kattintva nézheted meg.

A Forma-1-es csapatok kollektív tesztelését február 21-23. között tartják majd Bahreinben, míg az idény március első hétvégéjén startol ugyanitt. A Forma-1 2024-es szezonjának részletes programját ide kattintva nézheted meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!