Bejelentés: Hondával folytatja a Red Bull és a Toro Rosso - F1VILÁG.HU

Bejelentés: Hondával folytatja a Red Bull és a Toro Rosso

HIRDETÉS
Ahogyan arról szerdán reggel az F1VILÁG.HU már beszámolt, 2021-ben is Honda-motorokkal folytatja a versenyzést a Forma-1-ben a Red Bull Racing és a Toro Rosso. Ezt nemrég mindkét csapat hivatalos közleményben is megerősítette.
SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 16: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during qualifying for the F1 Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 16, 2019 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-2272TKNP51W11 // Usage for editorial use only //

A Toro Rosso 2018-ban, a Red Bull pedig idén lépett szövetségre a japán gyártóval, mely még 2015-ben a McLaren partnereként tért vissza a száguldó cirkuszba.

A Red Bullnál eltöltött első idényben sikerült túlszárnyalni a várakozásokat, hiszen Max Verstappen vezényletével az osztrákok eddig 3 versenyt nyertek meg, a Toro Rosso pilótái pedig kétszer is dobogóra állhattak.

Bár a Honda hosszabb távú jövője még kérdéses, a japán gyártó nemrég meghosszabbította szerződését a Red Bull Racinggel és a Toro Rossóval, egészen 2021 végéig. A szabályváltozások után kezdődő új érát tehát a felek közösen kezdik meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!