Bejelentette névadó szponzorát az Aston Martin F1-es csapata - F1VILÁG.HU

Bejelentette névadó szponzorát az Aston Martin F1-es csapata

Névadó szponzorral az oldalán tér vissza 2021-ben a Forma-1 az Aston Martin: az istálló fő támogatója az előttünk álló idényben a Cognizant nevű technológiai vállalat lesz.
Cognizant Aston Martin Formula One Team

Az istálló a Racing Point utódcsapataként szerepel az idei évtől kezdve a Forma-1-ben, versenyzői a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, valamint Lance Stroll lesznek. A csapat nagy célokat tűzött ki maga elé, természetesen szeretne a legjobb helyezésekért harcba szállni a következő években.

Csütörtökön pedig azt is bejelentették, a Cognizant nevű technológiai vállalat lesz a silverstone-i F1-es istálló névadó támogatója, így a csapat Aston Martin Cognizant Formula One Team néven vesz részt az F1-es bajnokságban.

Ezzel eldőlt, hogy a Racing Point csapatát évekig támogató BWT nem lesz névadó szponzora a csapatnak – persze a további együttműködés még nem zárható ki.

Az Aston Martin csapata közleményében azt is megerősítette, 2021-es autójának fényezéséről márciusban rántja majd le a leplet a gyártó gaydoni központjában – itt mutatják be idei versenyzőiket is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!