Friss hírek

Bejelentették: 3 évig még biztosan lesz F1-es Belga Nagydíj

A Forma-1 vezetői szerdán hivatalosan is megerősítették, hogy 3 évvel meghosszabbították a Belga Nagydíj idén lejáró szerződését, így Spa 2021-ig biztosan a versenynaptár részét képezi majd.

A legendás versenypálya 1950-ben adott otthont az első F1-es futamnak, az eddig érvényben lévő kontraktus pedig az idei futam után járt volna le.

A Forma-1 üzleti kapcsolatokért felelős igazgatója, Chloe Targett-Adams azonban szerdán megerősítette mindazt, amiről néhány napja már az F1VILÁG is beszámolt: a Belga Nagydíj szerződését 3 évvel meghosszabbították.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egyezségre jutottunk, ami azt jelenti, hogy a Forma-1-es Belga Nagydíj további 3 évig a versenynaptárban marad” – mondta a szakember.

„A Forma-1 Európában született, és a sportágnak a jövőben is ragaszkodnia kell gyökereihez, miközben terjeszkedik globálisan. Spa-Francorchamps pedig a részét képezi a fantasztikus történelemnek.”

„Különösen örülünk annak, hogy az új megállapodás egy előrelépés a korábbihoz képest – úgy a Forma1, mint partnerünk, Spa számára, így a versenyre kilátogató rajongóknak felejthetetlen élményben lehet részük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!