Friss hírek

Bepótolja elmaradt filmforgatását a Williams

Fotó: Williams
Bepótolja múlt hétről elmaradt filmforgatási napját a Williams csapata, így értékes extra kilométereket tehet meg új autójával, mellyel a csapat nem tudott időben elkészülni a téli gyakorlásra.

A brit istálló már múlt héten pályára vitte volna az FW42-es modellt filmforgatás céljából, ám nem készült el időben a versenyautó, így nemcsak azt, hanem az előszezon első két napját is kénytelen volt kihagyni a csapat.

A Williams versenygépe végül szerda délután gurult először pályára, George Russell és Robert Kubica pedig összesen 88 kört tett meg a másfél nap során – szemben a Mercedesszel, mely 610 körig jutott a négy tesztnap alatt.

A Williams az elmaradt filmforgatási napját pénteken pótolja be, amikor is csatlakozik a McLarenhez és a Racing Pointhoz Barcelonában, ez a két csapat ugyanis még szintén nem forgatott új gépével.

Az F1 tulajdonosa, a Liberty Media egyébként a Sky Sportsszal közösen élőben közvetítette az első előszezoni teszthetet, sőt, felajánlották felszerelésüket és szakembereiket a három említett csapatnak péntekre.

A filmforgatási napokon persze korlátozottak a lehetőségek: legfeljebb 100 km-t lehet megtenni az autóval, a Pirelli demóabroncsait használva.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!