Bepótolja elmaradt filmforgatását a Williams

Fotó: Williams
Robert Kubica (POL) Williams Racing FW42. Formula One Testing, Day 4, Thursday 21st February 2019. Barcelona, Spain.
Bepótolja múlt hétről elmaradt filmforgatási napját a Williams csapata, így értékes extra kilométereket tehet meg új autójával, mellyel a csapat nem tudott időben elkészülni a téli gyakorlásra.

A brit istálló már múlt héten pályára vitte volna az FW42-es modellt filmforgatás céljából, ám nem készült el időben a versenyautó, így nemcsak azt, hanem az előszezon első két napját is kénytelen volt kihagyni a csapat.

A Williams versenygépe végül szerda délután gurult először pályára, George Russell és Robert Kubica pedig összesen 88 kört tett meg a másfél nap során – szemben a Mercedesszel, mely 610 körig jutott a négy tesztnap alatt.

A Williams az elmaradt filmforgatási napját pénteken pótolja be, amikor is csatlakozik a McLarenhez és a Racing Pointhoz Barcelonában, ez a két csapat ugyanis még szintén nem forgatott új gépével.

Az F1 tulajdonosa, a Liberty Media egyébként a Sky Sportsszal közösen élőben közvetítette az első előszezoni teszthetet, sőt, felajánlották felszerelésüket és szakembereiket a három említett csapatnak péntekre.

A filmforgatási napokon persze korlátozottak a lehetőségek: legfeljebb 100 km-t lehet megtenni az autóval, a Pirelli demóabroncsait használva.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!