Berger: Nem megy a Ferrarihoz, sem a McLarenhez - F1VILÁG.HU

Berger: Nem megy a Ferrarihoz, sem a McLarenhez

HIRDETÉS

A korábbi Forma-1-es versenyző, Gerhard Berger cáfolja, hogy tárgyalásokat a McLaren, vagy a Ferrari csapatával egy vezetői szerepkör betöltése kapcsán.


A korábbi Forma-1-es versenyző, Gerhard Berger cáfolja, hogy tárgyalásokat a McLaren, vagy a Ferrari csapatával egy vezetői szerepkör betöltése kapcsán.

Az osztrák nemrégiben mondott le a Nemzetközi Automobil Szövetségnél (FIA) betöltött pozíciójáról – itt a testület juniorszériáiért volt felelős.

Az elmúlt hónapokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a McLaren-Honda csapatfőnöke lehet a jövőben, sőt, nemrég arról is pletykáltak, ő lehet Marco Mattiacci új tanácsadója a Ferrarinál.

Berger azonban az osztrák APA hírügynökségnek nyilatkozva úgy fogalmazott, csak azért, mert távozott az FIA-nál betöltött pozíciójából, még nem fog automatikusan a Forma-1-ben tevékenykedni.

„Ami azt illeti, egy évre szerettem volna szívességet tenni Jean Todtnak, de három lett belőle” – mondta.

„Most lett elég időm, szóval szeretném bővíteni a saját üzletemet. Ráadásul ismét édesapa lettem.”

„Természetesen tudom, hogy a nevem több csapattal is kapcsolatba hozzák időről-időre. De tényleg bőven van mit csinálnom.”

„Tényleg nincs semmi, sem a Ferrarival, sem a McLarennel nem egyeztettem ezzel kapcsolatban. A Forma-1 rengeteg időt felemészt, a hétvégéket és a szabadságokat is az irodában tölti az ember. Szóval csak akkor tudja csinálni az ember, ha valóban fel akarja adni idejének 120 százalékát.”

„Kétségkívül elképesztően nehéz döntést kellene meghoznom, de soha ne mondd, hogy soha!”

Hirdetés

Berger egyébként Forma-1-es pályafutása során a McLarennél, valamint a Ferrarinál is versenyzett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!