Beteg kisfiú adott motivációt Hamiltonnak

Fotó: Pirelli
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MAY 12: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, 1st position, with his trophy during the Spanish GP at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 12, 2019 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Steven Tee / LAT Images)
Lewis Hamiltonnak, a Mercedes versenyzőjének egy beteg kisfiú adott motivációt a Spanyol Nagydíj versenyére, amelyet végül a brit meg is nyert.

Hamilton és a Mercedes a verseny előtt megosztott egy videót, amelyben egy kisfiú az ágyában fekve üzent kedvencének – a brit pilóta neki ajánlotta győzelmét, hiszen óriási motivációt jelentett számára Harry. 

„Ez a kisgyerek, Harry, aki üzenetet küldött nekem, nagyon inspirálóan hatott rám” – mondta. 

Küldtünk neki egy kártyát és egy sapkát, és a futam előtt pihentem, de kerestem valami inspirálót, valamit, amibe kapaszkodhatok.”

„Ezt a versenyt neki ajánlom” – folytatta a brit. „Néha kimész, megpróbálsz valakiért valamit tenni, de nem mindig működik úgy, mint most. Ő nézi, és fogok küldeni neki egy üzenetet nemsokára. Megpróbálunk valami különlegeset tenni érte.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!