Friss hírek

Beteg kisfiú adott motivációt Hamiltonnak

Lewis Hamiltonnak, a Mercedes versenyzőjének egy beteg kisfiú adott motivációt a Spanyol Nagydíj versenyére, amelyet végül a brit meg is nyert.

Hamilton és a Mercedes a verseny előtt megosztott egy videót, amelyben egy kisfiú az ágyában fekve üzent kedvencének – a brit pilóta neki ajánlotta győzelmét, hiszen óriási motivációt jelentett számára Harry. 

„Ez a kisgyerek, Harry, aki üzenetet küldött nekem, nagyon inspirálóan hatott rám” – mondta. 

Küldtünk neki egy kártyát és egy sapkát, és a futam előtt pihentem, de kerestem valami inspirálót, valamit, amibe kapaszkodhatok.”

„Ezt a versenyt neki ajánlom” – folytatta a brit. „Néha kimész, megpróbálsz valakiért valamit tenni, de nem mindig működik úgy, mint most. Ő nézi, és fogok küldeni neki egy üzenetet nemsokára. Megpróbálunk valami különlegeset tenni érte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Harry, you don’t know how much this message means to me buddy. Thank you so much, you are my inspiration today Harry. I will try to make you proud. You are such a strong boy, I wish I was as strong as you, I wanted the world to see how strong you are and ask everyone to send their best wishes and prayers to you during this hard time. Sending you love Harry. God bless you. Your friend, Lewis #keepfighting #nevergiveup #wewinandwelosetogether

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!