Beveti idei utolsó fejlesztéseit a Haas

Több aerodinamikai újítást is pályára visz a hétvégi Szingapúri Nagydíjon a Haas Forma-1-es csapata.


Több aerodinamikai újítást is pályára visz a hétvégi Szingapúri Nagydíjon a Haas Forma-1-es csapata.

Az új csomagon már hónapok óta dolgozott az amerikai istálló, a továbbfejlesztett első szárnyat, módosított padlólemezt, illetve fékcsatornákat pedig hétvégén végre pályára is vihetik a versenyzők.

Günther Steiner csapatfőnöke elárulta, valójában már jó ideje kifejlesztették az új elemeket, a gyártási folyamat azonban egy kicsit hosszadalmas volt.

„Az idei autó fejlesztését már több mint 2 hónapja teljesen befejeztük” – mondta a szakember.

„Ezek a változtatások a szélcsatornában nyert adatok alapján készültek, és egy kicsit sokáig tartott a kifejlesztésük. De kihasználtuk a rendelkezésre álló időt, hogy jobban felkészüljünk a következő szezonra. Ez az utolsó fejlesztése a 2016-os autónak.”

Steiner hozzátette, 2 hónapja már csak és kizárólag a 2017-es versenygép fejlesztésén dolgoznak.

„Február óta 60 százalékos modellt használunk a szélcsatornában, ám egészen júniusig a két autót párhuzamosan fejlesztettük. Az elmúlt két és fél hónapban azonban már minden erőnkkel a 2017-es modellre koncentráltunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS