Bianchi a Saubernél versenyezhetett volna idén

Jó eséllyel a Sauber csapatához kerülhetett volna a tavalyi Japán Nagydíjon súlyos sérüléseket szenvedett Jules Bianchi.


Jó eséllyel a Sauber csapatához kerülhetett volna a tavalyi Japán Nagydíjon súlyos sérüléseket szenvedett Jules Bianchi.

A francia tehetség a szuzukai versenyen ütközött neki egy munkagépnek, a baleset óta pedig kómában fekszik – állapotáról nemrég édesapja nyilatkozott a sajtónak.

Colin Kolles, a HRT korábbi csapatfőnöke a minap egy interjúban elárulta, Bianchi néhány órával balesete előtt szerződést írt alá a Sauberrel, így idén jó eséllyel a svájci kiscsapatnál versenyezhetne.

Kolles Giedo van der Garde és a Sauber bírósági ügye kapcsán nyilatkozott: elmondta, nemcsak Felipe Nasrnek, Marcus Ericssonnak, Giedo van der Gardének és Adrian Sutilnak, hanem Esteban Gutiérreznek és Bianchinak is érvényes kontraktusa volt a svájci kiscsapattal.

„Vasárnap délben írták alá a szerződést” – mondta a szakember Bianchi és a Sauber megállapodásáról.

Kolles azt mondja, Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöke az istálló anyagi gondjai okán kétségbeesetten kereste a megoldást.

„Nem értem Monisha Kaltenborn viselkedését. Nem lehet eladni egy autót, bezsebelni a pénzt, és aztán fél év múlva eladni ugyanazt az autót valaki másnak.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!