Bianchi optimistábban várja az új szezont - F1VILÁG.HU

Bianchi optimistábban várja az új szezont

HIRDETÉS

A Marussia versenyzője, Jules Bianchi elárulta, úgy érzi, sokkal felkészültebben várhatja a 2014-es Forma-1-es bajnokságot, mint bemutatkozó idényét.


A Marussia versenyzője, Jules Bianchi elárulta, úgy érzi, sokkal felkészültebben várhatja a 2014-es Forma-1-es bajnokságot, mint bemutatkozó idényét.

A francia tehetség 2013-ban debütált a Forma-1-ben, jövőre pedig megtarthatja ülését a Marussia csapatánál.

Bianchi idén nem sokkal a szezon előtt kapott lehetőséget az orosz kiscsapattól, miután Luiz Razia támogatói nem tudtak időben fizetni a gárdának, így felbontották közös szerződésüket a felek.

Bianchi elárulta, sokkal magabiztosabban várja az új szezont, mint az ideit.

„Az idény során egyre jobb és jobb lettem” – árulta el az ifjú tehetség.

„Az idénykezdet jobban alakult a Caterhamekhez képest, mivel véleményem szerint az autónk jobb volt, sokkal gyorsabb, de aztán befogtak minket, és gyorsabbá váltak nálunk. A szezon végén pedig a legjobb versenyeimet futottam – például Sao Paulóban és Austinban is.”

„Ezek a futamok sokkal jobban alakultak, mint az idény eleji versenyek. Ez pedig remek hír, és jót tesz az önbizalmamnak.”

„Úgy gondolom, sokkal felkészültebben várhatom az új szezont az ideinél.”

Bianchi emellett elárulta, abban is bízik, hogy az új szabályok miatt csapatának esélye lesz felzárkózni a középmezőny alakulataihoz.

Hirdetés

„Nehéz tudni, mire számíthatunk, hiszen még nem vezettem az autót a szimulátorban, úgyhogy nem tudom, milyen lesz az új motorral. De kétségkívül nagyot lépünk előre, hiszen ismét a nulláról kezdünk majd, és ez a csapat már sokkal jobb, mint négy évvel ezelőtt.”

„Szóval sokkal közelebb lehetünk a többiekhez, ez pedig igencsak jól jöhet számunkra.”

Bianchi legjobb eredménye idén egy 13. helyezés volt, melyet a Maláj Nagydíjon ért el, még a szezon első felében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!