Binotto: A csalódottságunk a bizonyíték, hogy jó irányba haladunk! - F1VILÁG.HU

Binotto: A csalódottságunk a bizonyíték, hogy jó irányba haladunk!

HIRDETÉS
A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto azt mondja, rendkívül biztatóan indult számukra a 2021-es idény, és bízik abban, hogy a bajnokság következő versenyein további javulást tudnak elérni.
GP DELL’EMILIA ROMAGNA  F1/2021 - DOMENICA 18/04/2021 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc pitstop

Bahreinben és Imolában mindkét Ferrari-versenyző pontokat szerzett a csapatnak, sőt, sokáig úgy tűnt, az Emilia-Romagna Nagydíjon a dobogóra is esélyük lesz.

A versenyt végül Charles Leclerc a 4., Carlos Sainz pedig az 5. helyen zárta, Binotto pedig azt mondja, bebizonyították, hogy hatalmasat léptek előre a télen, és persze sajnálják, hogy végül nem tudtak a top 3-ban végezni.

„Az első versenyhez képest teljesen más pályán, teljesen más körülmények között ez az eredmény megerősítette, hogy jó irányba haladunk” – mondta a szakember.

„Az is bizonyítja mindezt, hogy nem csalódottak vagyunk amiatt, hogy legalább egy versenyzővel nem sikerült dobogóra állnunk. Határozottan állíthatjuk, hogy az első két verseny végkimenetele pozitív volt számunkra.”

„A 2019-es japán és mexikói versenyek óta nem fordult elő, hogy egymás után két futamon is mindkét versenyzőnk pontszerző helyen ért célba. Továbbra is így kell folytatnunk, hogy versenyről versenyre meg kell mutatnunk, hogy fejlődünk. Alig várom már a következő versenyt Portimaóban!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!