A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Binotto: A Ferrari célja egyértelmű a Magyar Nagydíjon

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke elárulta, mik a várakozásaik a hétvégi Magyar Nagydíjra: az új fejlesztésekkel minél több pontot szeretnének szerezni.

A Ferrari a múlt heti Stájer Nagydíjon pont nélkül zárt, miután a rajtot követően Charles Leclerc és Sebastian Vettel összeütköztek, és végül mindkét pilóta versenye véget ért. A csapat számára nemcsak emiatt volt fájó a kiesés: Ausztriába vittek magukkal néhány fejlesztést, amit így nem tudtak megfelelően tesztelni. 

A Magyar Nagydíjon a Ferrari újabb fejlesztéseket vet be annak érdekében, hogy javítson autója teljesítményén, amely most jócskán elmarad az élmezőnytől. 

Binotto elmondta, folyamatosan azon dolgoznak, hogy fejlődjenek, éppen ezért Magyarországra is hoznak újításokat, amelyektől előrelépést várnak. 

„A Hungaroring egy nagyon eltérő pálya a spielbergihez képest, ahol az első két versenyt rendezték. Érdekes lesz látni, hogy az autók hogy viselkednek egy olyan pályán, amely maximum leszorítóerőt igényel” – mondta a csapatfőnök. 

„Mivel a Hungaroringen általában ritkán fordul elő előzés, ez azt jelenti, hogy a gumikezelés és az időmérőre való jó felkészülés létfontosságú lesz.”

„Tudjuk, hogy az autónk teljesítménye nem felel meg a várakozásainknak, és a szurkolóink várakozásainak sem, de teljes gőzzel dolgozunk azon, hogy minden területen fejlődjünk, amilyen gyorsan csak lehet. A célunk erre a hétvégére világos: minél több pontot szerezni. Ehhez minden téren tökéletesen kell dolgoznunk, a versenyzőktől kezdve, az autó előkészítésén és a működésén át a megbízhatóságig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!