Binotto: A hátralévő versenyeken tovább kell fejlődnünk - F1VILÁG.HU

Binotto: A hátralévő versenyeken tovább kell fejlődnünk

HIRDETÉS
A Ferrari Forma-1-es alakulatát irányító Mattia Binotto azt mondja, a 2019-es idény hátralévő versenyein mindent meg kell tenniük azért, hogy tovább javuljanak csapatként. Bár a vörösök autója már minden pályán képes harcba szállni a Mercedesszel, bőven vannak még területek, melyeken javulnia kell a Ferrarinak.
GP MONACO  F1/2019 - SABATO 25/05/2019 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Mattia Binotto Ferrari

A nyári szünet óta a Ferrari verhetetlen volt az időmérőkön: sorozatban hat rajtelsőséget szereztek az istálló versenyzői, ám mindössze hármat sikerült győzelemre váltani.

Binotto szerint ez is azt mutatja, hogy sok munka vár még rájuk, ha 2020-ban meg akarják nyerni a világbajnoki címet.

„A szezon hátralévő három versenyét arra kell használnunk, hogy tovább fejlődjünk csapatként, és a lehető legkifinomultabban működjünk annak érdekében, hogy jobban felkészüljünk a következő idényre” – mondta a szakember. „Austin remélhetőleg jó lehetőséget kínál majd erre.”

„A legutóbbi hat versenyen a pole pozícióból rajtoltunk, de csak hármat tudtunk megnyerni, és kétségkívül szeretnénk jobban teljesíteni ennél.”

Binotto azt mondja, a szezon elejéhez képest rengeteget fejlődött a Ferrari autója, ez pedig a csapat tagjainak kemény munkáján, illetve elkötelezettségén múlt.

„Nagyon biztató számunkra az a tény, hogy most már egy olyan csomag áll rendelkezésünkre, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a legtöbb pályán a győzelemért harcoljunk. Ez egy szignifikáns előrelépés az idénykezdethez képest, és elismerésem minden maranellói munkatársunknak, illetve a pályán dolgozóknak, akik nagyon keményen dolgoztak azon, hogy visszavágjunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!