Friss hírek

Binotto belső levele: „Nem győzhetünk Melbourne-ben…”

Olasz sajtóhírek szerint levelet intézett a Ferrari versenyrészlegének tagjaihoz Mattia Binotto, a Forma-1-es istálló csapatfőnöke. Ebben állítólag úgy fogalmazott, a csapat új autója nem lesz elég erős ahhoz, hogy a győzelemért harcoljon Melbourne-ben.

A Ferrari teljesítménye az előszezoni teszteken elmaradt a várakozásoktól, habár legutóbbi tesztelemzésünkben arra jutottunk, az olasz istálló kétségkívül letekert erőforrással körözött, a lassú kanyarokban pedig sikerült jelentős előrelépéseket tenni tavaly óta.

Mattia Binotto csapatfőnök mégis úgy nyilatkozott, az a valós tempójuk, amit a barcelonai teszteken mutattak, a Scuderia részéről pedig év eleje óta meglehetősen lemondóan nyilatkoznak az idei szezon kapcsán.

Olasz sajtójelentések szerint Binotto a Ferrari versenyrészlegén [Gestione Sportiva) dolgozók felé is levelet intézett nemrég.

Ebben állítólag a szakember megköszönte a csapat erőfeszítéseit, és elmondása szerint bár az SF1000-es versenygép nem lesz elég gyors ahhoz, hogy győzzön Melbourne-ben, reméli, hogy gyorsan tud majd reagálni a csapat.

Hogy mindebből mennyi igaz, az jövő hétvégén, Ausztráliában kiderül, mindenesetre ne lepődjünk meg azon, ha a Scuderia autói mégis ütőképesek lesznek majd a szezon első versenyhétvégéjén…

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!