Friss hírek

Binotto egyelőre nem akar ítélkezni

Meglehetősen diplomatikusan és higgadtan állt a kamerák elé a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto azok után, hogy a csapat versenyzői, Sebastian Vettel és Charles Leclerc összeütköztek egymással a vasárnapi Brazil Nagydíjon.

A két pilóta a futam hajrájában akaszkodott össze, miközben egymással csatáztak a pozíciókért – a baleset következtében mindketten kiestek.

Leclerc a futam után azt mondta, csapattársa „elkezdte kiszorítani őt”, miközben Vettel úgy érezte, a monacói nem hagyott neki elegendő helyet.

Mattia Binotto csapatfőnök a történtek után azt mondta, mindkét versenyzővel beszélt már, de még nem akar ítéletet mondani. Az viszont biztos, hogy alaposan kielemzik majd a történteket, hiszen Vettel és Leclerc cserbenhagyták a Ferrarit.

„Azt gondolom, mindkét versenyzőnek nagyon kell most sajnálnia a csapatot – mert elvégre szabadon harcolhattak” – mondta a szakember diplomatikusan a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva.

„Szabadon harcolhattak, de tudják, hogy a buta hibákat el kell kerülniük a csapat érdekében. Ezúttal egy nagyon apró koccanás volt köztük, de eljön majd az ideje annak, hogy kielemezzük, megnézzük a felvételeket. Nem akarom ezt a történtek hevében megejteni.”

„Ami a versenyzőket illeti, már beszéltem velük, és nem akarok még ítélkezni, nekik sem kell most még. Eljön az ideje annak, amikor közösen megtesszük.”

A Ferrari versenyzőit egyébként a történtek után beidézték a Brazil Nagydíj stewardjai.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!