Binotto elárulta, mivel nyűgözték le őt a versenyzők a brazíliai ütközés után

GP USA F1/2019 - GIOVEDÌ 31/10/2019 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel Charles Leclerc
Fotó: Scuderia Ferrari
A Brazil Nagydíjon egymással ütközött össze a Ferrari két versenyzője, Sebastian Vettel és Charles Leclerc, Mattia Binotto csapatfőnök szerint viszont ennek most már csak a pozitívumait látják.

A szakember szerint szinte azonnal sikerült házon belül tisztázniuk a dolgokat, sőt, ebben valójában a versenyzők voltak kezdeményezők, akik még azelőtt rendezték az ügyet egymás között, hogy beszéltek volna a Ferrari főnökével.

„Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a csapatszellem felépült. Nagyon egységesek vagyunk, kompaktak, beleértve a versenyzőket is, ellentétben azzal, amire egyesek célozgatnak” – fogalmazott a szakember.

„Egy példa? A Brazil Nagydíjon történt incidens utáni csütörtökön csörgött a telefonom, a kijelzőn pedig Seb és Charles nevét láttam egyszerre. Kapcsolatban voltak egymással, tisztázták a dolgokat, és közösen felhívtak egy hármas konferenciahívás keretében.”

„Ez nemcsak egy gesztus volt, hanem tényleg megmutatta azt, mennyire lenyűgöző a csapatszellem.”

„És egyébként is, Brazíliára visszatérve: jobb, hogy most történtek ilyen dolgok, hiszen segíteni fog minket abban, hogy 2020-ra jobban megértsük egymást.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!