Portugál Nagydíj
TEST T2 BARCELLONA 2020 - MERCOLEDÌ  26/02/2020 Sebastian Vettel Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari

Binotto: Nem tudtuk még megoldani a problémákat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Binotto: Nem tudtuk még megoldani a problémákat

Nehezen fog a győzelemért harcolni a Ferrari csapata a 2020-as Forma-1-es szezon első versenyein – Mattia Binotto azt mondja, a gyárbezárások miatt nem sokat tudtak dolgozni az SF1000-es versenygépen.

A Ferrari részéről már a téli tesztek óta azt hangoztatják, nincsenek jó formában, autójuk teljesítménye ugyanis elmaradt a riválisokétól Barcelonában.

Bár az F1Világ.hu úgy tudja, a Ferrari kvázi egy „B-autó” bevetésére készül, amint elkezdődik az idény, Mattia Binotto nemrég egy interjúban azt mondta, a télen felmerült problémákat még nem tudták orvosolni.

„A hosszú gyárbezárások miatt nem sokat tudtunk dolgozni az adatokon, vagy a szélcsatornában” – mondta Binotto a Marca című spanyol lapnak.

„Pár napja kezdtük el újra a munkát, és próbáljuk kijavítani a gyengeségeket, de ott tartunk, ahol Ausztráliában, az autónk nagyon hasonló ahhoz, mint ami ott volt. A fejlesztések később jönnek.”

Binotto viszont figyelmeztet, a koronavírus-járvány miatt meghozott költségcsökkentő intézkedések miatt „kevesebb fejlesztési lehetőségük” lesz idén.

„Elfogadtuk ezeket a változásokat, mert felelősséggel tartozunk az F1 felé, habár ez nagyon megnehezíti majd a dolgunkat. De az, hogy valami nehéz, nem jelenti azt, hogy lehetetlen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!